Blogi

Pruun jume nahasõbralikult!

Asjad, mida peaksid isepruunistajate kohta teadma.

Päevitamine ei ole juba ammu teadagi mis nahasõbralik viis pruuniks saada, aga ikkagi soovitakse juba esimeste kevadiste päikesekiirte abil jume nahale saada. Õnneks on tänapäeval kuldpruuni jume saavutamiseks palju muid viise, näiteks THE TAN CO. isepruunistav vaht. Kuid kindlasti enne toote soetamist keerleb sul peas mitmeid küsimusi, millele soovid vastust saada.

Miks on sageli pärast isepruunistava toote kasutamist nahal “grillkana” lõhn?

Selle iseäraliku lõhna tekitab toimeaine DHA (dihüdroksüatsetoon, suhkru derivaat). Valkudega reageerides värvib DHA nahapinna pruuniks. Toimunud reaktsioon nahas tekitab 1h jooksul iseloomuliku lõhna, mis kaob enamasti paari tunniga. Sageli avaldub iseloomulik lõhn juba enne toote kasutamist. Kandes toote nahale õhtul enne magamaminekut, segab lõhn sind järgmisel päeval kindlasti vähem. Samuti tasub end pärast iseprrunistava toote toimeaja möödumist põhjalikult leige veega loputada.

Kui kaua jume nahal püsib?

Enamik levinud isepäevitavaid tooteid püsib nahal neli kuni seitse päeva. Toonivad kehatooted peavad vastu esimese pesuni. Meie isepruunistavad vahud kestavad 7-10 päeva.

Kas pruunistajat kasutades hakkab ka naturaalne päike peale?

Jah, hakkab küll. Kuna pruunistajatel ei ole päikesekaitsefaktorit (SPF), on sul võimalik ennast päikese käes ka ära põletada. Seetõttu on väga oluline võtta päevitamisel appi sobiva SPFiga päikesekaitsekreem, et oma nahka kahjulike UV kiirte eest kaitsta.

Kas kehal ja näol peab kasutama erinevaid tooteid?

THE TAN CO. kehavahud sisaldavad niisutavaid koostisosi ja neid võib kasutada nii kehal kui ka näol. Spetsiaalselt näole mõeldud nöotilkades on DHA-kogus väiksem. Kui sul on tundlikum näonahk, on soovitatav valida ekstra näonahale mõeldud toode.

Kuidas saavutada täiuslik ja ühtlane päevitus?

Kindlasti koori nahka 24h enne isepruunistava vahu pealekandmist. Kuiv ja kare nahk võib toote ebaühtlaselt pooridesse imada ja siis on laigud-triibud kindlustatud. Selleks, et saada täiusliku jumega jala- ja käelabad, kanna nendele piirkondadele pruunistajat viimasena, kasutades aplikaatorkindasse jäänud jääki või meie spetsiaalset jumestuspintslit. Pane seda ainult käe- ja jalalabade peale (kujuta ette, kuidas need rannas päevituvad). Käi niiske salvrätiga kergelt käe- ja jalalabade üle, hajutades piiri mittepruunistatud aladega. Võid määrida põlvi ja küünarnukke enne õlivaba kreemiga, kuna nendes kohtades kipub pruunistuskreem jääma liiga intensiivse tooniga.

Kas võin kohe minna SPA’sse ujuma ja kanda heledaid riideid?

Ideaalis soovitame oodata, kuni saavutatud on soovitud tulemus, ja enne, kui lähed basseini, käima ka duši all. See võtab tavaliselt aega 6–8 tundi. Kui sinu päevitus on n-ö valmis, võid ujuda nii merevees kui ka basseinis, küll aga pead arvestama, et jume võib siis kiiremini kuluda. Valge riietus võib üldjuhul määrduda, sest keha eritab niiskust ja higistamise korral kipub pruunistav toode siiski värvi andma.

Meie isepruunistav toode Medium Mousse on pärjatud juba mitmete iluauhindadega.

  • Anne ja Stiil Ilulemmik 2021
  • Buduaar Ilulemmik 2021
  • Buduaar Ilulemmik 2022
Ostukorv
Logi sisse

Pole veel klient?

Start typing to see products you are looking for.
WANT COUPON
Subscribe now to get free discount coupon code. Don't miss out!
    SUBSCRIBE
    I agree with the term and condition